Zett Zero > Over ons

Over ons

Emissievrij openbaar vervoer, dat is de missie van ZETT. Wij zorgen ervoor dat OV-bedrijven moeiteloos de overgang naar emissievrij vervoer kunnen maken: 100% clean from well-to-wheel!

ZETT heeft alle onderdelen van de waardeketen van ‘hydrogen based zero emission’ OV gekoppeld en op elkaar afgestemd. Daarmee zijn alle 360˚ van de cirkel gesloten. Wij staan garant voor betaalbaar, betrouwbaar zero-emission OV per bus!

ZETT is per 1-1-2021 onderdeel van Buses4Future. Buses4Future, gevestigd in Duitsland, wil de weg wijzen voor de toekomst van lokaal openbaar vervoer. Buses4Future wil geïnteresseerde gebruikers en klanten een aantrekkelijk, toekomstgericht aanbod voor lokaal openbaar vervoer aanbieden. Buses4Future biedt emissievrije mobiliteit in de vorm van brandstofcelbussen aan en ziet zichzelf als de eindverantwoordelijke. Hiervoor werkt Buses4Future nauw samen met een consortium van middelgrote bedrijven.

ZETT is een innovatieve leasemaatschappij, we verhuren geen bussen, maar leveren zero-emissie kilometers voor een vaste, all‑inclusive prijs.

In die prijs per kilometer zijn alle kosten opgenomen: waterstof, financiering & afschrijving, onderhoud, vervanging. De prijs staat vast voor de hele looptijd van het contract.

Onze bussen voldoen aan alle eisen die PTO’s stellen: betrouwbaar, grote actieradius (400+ km/dag), comfortabel, grote passagierscapaciteit, economisch.

Zero zorgen voor het OV, zero emissie door het OV.